OM OSS!


VI ER ET HELT NYTT TAKTEKKER SELSKAP FRA BERGEN!


Etablert nylig med organisasjonsnummer: 930 688 312. Vi er på leit etter deg som ønsker gratis befaring og et tett og flott tak /terrasse eller noe lignende!


Om du er et eget firma og ønsker å bruke oss er det en fin mulighet å bygge samarbeid på ! Vi er veldig samarbeidsvillige og gjør det beste vi kan for at dere ser best ut! 


For deg som er privat kunde vil vi sørge for at du smiler og er fornøyd, og at du føler deg trygg på at taket er tett og ikke har noen lekkasjer med seg! VÅRE VERDIER


Hver kunde for oss betyr mye og vil bli behandlet likt! Vi er opptatt av å fremstå profesjonelle i den form av at vi oppdaterer deg med våre tanker, planer og fremgangsmåte slik at du føler deg inkludert og vet hva som foregår, siden taket er noe av viktigste investeringene du gjør på eiendommen. På den måten unngår vi misforståelser og misnøye! 


GARANTI OG FORSIKRING


Om et uhell skulle skje innen 5 år så får du gratis sjekk og rehabilitering der uhellet har skjedd slik at du er forsikret om at du er godt ivaretatt av oss! Skulle det være noe spørsmål så må du ikke være redd! Vi liker at kundene eller klientene våre sier ifra om noen nøyaktigheter eller sier ifra om hvordan dere vil ha det! 


Liten ny omvisning!

bilde foran hytte
beslag 2
Bilde fra tak andre siden
Bilde fra side 1
Bilde etter Nå
IMG_9283
Bilde foran hytte side 1